enalsr

Lajme

 

BERZH dhe GEFF pjesëmarrës në Festivalin e Gjelbër 2019

 
 

Pompat e nxehtësisë shtëpiake do t’i zvogëlojnë faturat tuaja të energjisë 3-5 herë

 
 

GEFF përkrah Javën e Kosovës për Zhvillim të Qëndrueshëm 2019

 
 

Banka TEB shënon Ditën Botërore të Mjedisit: 1 fidan i mbjellur për çdo Kredi të Gjelbër

 
 

Programi EBRD GEFF – Po bën ndryshim duke pastruar ajrin në Ballkanin Perëndimor

 
 

BERZH shënon Ditën botërore të efiçiencës së energjisë

 
 

GEFF në Kosovë feston € 1.4 milion investime të gjelbërta

 
 

EBRD GEFF takon tregtarët në Pejë

 
 

EBRD GEFF përkrah Festivalin e Gjelbër

 
 

GEFF i pranishëm në Javën e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kosovës

 
 

Si të aplikoni për kredi të gjelbërt

 
 

BERZH jep 5 milion Euro kredi për Bankën TEB në Kosovë

 
 

GEFF në media

 
 

BERZH lancon kornizën për efiçiencën e energjisë për shtëpitë në Kosovë

 
 

Rikthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual përmes Bankës TEB

 
 

BERZH thellon investimet e gjelbërta në Kosovë

 
 

BERZH investon në projektin për ekonomi të gjelbër në Kosovë