enalsr

Histori suksesi

Bëjeni projektin tuaj një prej historive të suksesit të GEFF.

Banor i Kosovës investon për një shtëpi efiçiente ndaj energjisë

25.12.2018 -

Vendet e Ballkanit Perëndimor konsumojnë tre herë më shumë energji sesa vendet e Bashkimit Evropian, prandaj nevoja për efiçiencë të energjisë po rritet çdo ditë. Nexhat Pukaj nga Istogu pranon se vendimi për të vendosur dritare prej druri kur ndërtoi shtëpinë e tij, ishte një vendim krejtësisht i gabuar. Gjatë dimrit ishte gjithmonë ftohtë dhe

DETAILS

Kryefamiljar në Kosovë përmirëson izolimin

26.11.2018 -

Rritja e komoditetit të jetesës ishte prioriteti kryesor i Dr. Milazim Kryeziut dhe tetë anëtarëve të tjerë të familjes së tij. Shtëpia ku ata banojnë është ndërtuar në vitin 1994 dhe kishte probleme me izolimin, gjatë dimrit ishte gjithmonë ftohtë dhe era frynte nga të gjitha anët. Ata aplikuan përmes Programit GEFF për të përmirësuar

DETAILS