enmk

Колачиња

EBRD.com користи колачиња за да ги запамети информациите околу тоа како луѓето ја користат веб страната. Овие информации, потоа се користат за да се подобри и развие страната, така што колку што е можно повеќе да и користи на нашата публика. Со користење на EBRD.com се согласувате EBRD да испрати едно колаче на вашиот пребарувач.

Ако не се согласувате на ова, прекинете со употреба на ebrd.com или сменете ги поставките за колачиња на вашиот компјутер за да ја ограничите нивната употреба.

Што се колачиња?

Колаче е податок кој веб страните го испраќаат на интернет пребарувачот на корисникот со цел да дознаат повеќе за интересите на тој корисник и со какви намери ја користат нивната страна.

Какви колачиња употребува ebrd.com?

EBRD.com употребува неколку аналитички платформи за да состави податоци за целокупната употреба на страната и да ја оптимизира врз основа на тоа што дознаваме за колективните интереси и навики на нашите корисници. Не ги проучуваме податоците на поединечните корисници и не задржуваме информации во врска со нивната локација или IP адреса.

Контактирајте ја нашата канцеларија

Е-пошта:
mk@ebrdgeff.com

Контактирајте нé:
Само преку Вибер на: +389 77 866 231