enmk

Вести

 

ЕБОР одобри ЕУР 1.5 милиони кредит на Шпаркасе банка во Северна Македонија

 
 

ЕБОР ја продолжува програмата за поддршка на енергетска ефикасност на домаќинствата на Западен Балкан

 
 

Топлински пумпи – Уживајте во удобен дом а трошете 4 до 5 пати помалку енергија

 
 

ЕБОР и ЕУ ја поддржуваат енергетската ефикасност ефикасност во Северна Македонија

 
 

ЕБОР, ЕУ и Австрија во поддршка на енергетската ефикасност во Северна Македонија

 
 

ЕБОР, ЕУ, Австрија и локалните партнерски банки донираат дрва за позелено Скопје

 
 

Домаќинствата ќе блеснат во нов сјај со поддршка на ЕУ, Австрија, билатералните донатори и ЕБОР

 
 

ЕБОР ги презентира резултатите од својата програма за финансирање на енергетската ефикасност во Западен Балкан

 
 

ЕБОР, ЕУ и Австрија финансираат енергетска ефикасност во Северна Македонија

 
 

ЕБОР и партнерите со поддршка на зелените инвестиции и бизнисите во Северна Македонија

 
 

ЕБОР и Комерцијална банка промовираат еколошки инвестиции во Северна Македонија

 
 

ЕБОР и НЛБ Банка Скопје со здружени сили за поддршка на корпоративниот сектор и населението

 
 

Како да заштедите енергија и пари во куќа или стан

 
 

Ново финансирање на ЕБОР за Македонија во време на корона кризата

 
 

Да задржиме ниски сметки за енергија во домовите за време на пандемија на коронавирус

 
 

ЕБОР ќе ја поттикне енергетската ефикасност во Северна Македонија

 
 

ПроКредит Банка Македонија станува финансиски партнер на ЕБОР во GEFF Програмата

 
 

Домашните топлински пумпи ќе ги намалат вашите сметки за енергија за 3 до 5 пати

 
 

GEFF ги презентираше достигнувањата на јавен настан за енергетска ефикасност

 
 

Драган Блажев гостин во утринската емисија на МРТВ

 
 

ЕБОР GEFF ги обучува под-дилерите на Алфа Плам како да придобијат од Програмата

 
 

Шпаркасе Банка, EBRD GEFF и ЕВН го одбележаа светскиот ден на животната средина

 
 

WB GEFF програмa на ЕБОР – Позитивно влијание преку чист воздух во земјите од Западен Балкан

 
 

EBRD презентира калкулатор за заштеда на енергија и пари во Македонија по повод Светскиот ден на енергетската ефикасност

 
 

Одбележување на Светскиот ден на енергетска ефикасност

 
 

EBRD GEFF на Третата меѓународна конференција за енергетика во Северна Македонија

 
 

Фотоволтаичните системи на ЕВН подостапни за домаќинствата преку ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Северна Македонија

 
 

EBRD GEFF го поддржува Саем за градежништво и Tехнома

 
 

Настан за енергетска ефикасност од Шпаркасе Банка

 
 

GEFF овозможува технологиите за енергетска ефикасност да се достапни за секој дом

 
 

GEFF во медиумите

 
 

ЕБОР започнува со програмата за финансирање на енергетска ефикасност во домаќинствата во Северна Македонија

 
 

Охридска банка Сосиете Женерал ќе кредитира проекти за енергетска ефикасност во Северна Македонија

 
 

Партнерство на ЕБОР со Шпаркасе Банка Северна Македонија во финансирање на енергетска ефикасност во домаќинствата