enmk

Контактирајте нé

Контактирајте ја нашата канцеларија

Европската Банка за Обнова и Развој, поддржана од донаторите, обезбедува бесплатна техничка поддршка спроведена од страна на интернационални и локални консултанти-експерти – тимот на GEFF.

Тимот обезбедува професионална помош на локалните банки партнери во Програмата, бизниси и приватни лица, при имплементација на програмата.

За сите прашања или повратни информации слободно пишете ни. Нашиот тим со задоволство ќе ви помогне.

Добијте нé на:
Владимир Поповиќ 38-40
11070 Белград, Србија

Е-пошта:
mk@ebrdgeff.com

Контактирајте нé:
Само преку Вибер на: +389 76 748 538