enroru

Ghidul pas-cu-pas „Cum pot solicita finanțare tehnologică”

Pasul 1

Selectează tehnologia

Utilizați Selectorul de tehnologii verzi pentru a alege echipamentul și materialele eligibile. Generați Certificatul de eligibilitate din Selectorul de Tehnologii Verzi și obțineți un cont de plată de la furnizorul local.

 

Aplică

Completați formularul de aplicare și depuneți-l la filiala băncii, împreună cu documentele completate la etapa precedentă.

Verificarea eligibilității financiare

Instituția financiară va evalua eligibilitatea dvs. financiară și va solicita verificarea eligibilității tehnice.

Verificarea eligibilității tehnice

Criteriile tehnice ale echipamentului ales vor fi verificate în raport cu Selectorul de tehnologii verzi.

Pasul 2

Acordul financiar

După finalizarea cu succes a primului pas, instituția financiară va pregăti acordul financiar pentru semnare.

Plata

După semnarea acordului, finanțarea dvs. va deveni disponibilă, ce vă va permite adoptarea oportunităților eligibile în investiții ecologice.

Adoptați tehnologiile

Organizați adoptarea tehnologiei în afacerea dvs. și asigurați-vă că arhivați toate certificatele de instalare, garanțiile sau contractele de întreținere și dovada achiziționării tehnologiei (veți avea nevoie de acestea în timpul verificării).

Pasul 3

Cerere de verificare

Odată ce tehnologia dvs. a fost adoptată și funcționează conform așteptărilor, completați formularul de verificare și trimiteți-l la instituția dvs. de finanțare.

Verificare

Echipa GEFF se va ocupa de verificarea faptului că tehnologia a fost adoptată și funcționează eficient (aceasta poate necesita, de asemenea, o vizită la fața locului și o verificare).