enro

Primul GEFF cu card de credit

Investor
Customers of the retailer eMAG who used credit cards from Banca Transilvania to buy energy-efficient appliances listed on the GEFF Technology Sector
Location
Romania.
Investment
Frigidere, congelatoare și aparate de aer condiționat eficiente din punct de vedere energetic.
Investment Size
În medie, 350 de euro fiecar.
Financial results
149 tranzacții eligibile în luna de încercare.
Impact
The first GEFF in any country to use credit cards
Donor
Global Environment Facility (GEF) şi Taiwan International Cooperation and Development Fund (TaiwanICDF)

 :
Credit fără dobândă pentru frigidere, congelatoare și aparate de aer condiționat A++ și A+++

BERD GEFF Green Energy Financing Facility din România este prima GEFF din lume care a utilizat cu success cardurile de credit pentru implementarea tehnologiilor eficiente energetic în sectorul rezidențial.

Banca Transilvania a promovat frigiderele, congelatoarele și aparatele de aer condiționat eficiente din punct de vedere energetic vândute de eMAG. Promoția valabilă timp de o lună a fost lansată pe 27 iunie 2017, în aceeași zi cu lansarea oficială a GEFF în România.

Clienții care au cumpărat modelele A ++ și A +++ de la eMAG utilizând cardul de credit BT Star Card au primit câte un voucher eMAG în valoare de 50 RON, împreună cu un credit fără dobândă pe 10 luni.

Acest tip de promoție evidențiază avantajele alegerii tehnologiilor performante față de tehnologiile obișnuite, și face aceste tehnologii mai accesibile. A ++ și A +++ reprezintă standardele minime de performanță energetică stabilite de BERD pentru tehnologiile de răcire și refrigerare în cadrul programului GEFF în România.

Această inițiativă a demonstrat flexibilitatea ofertei GEFF și modalitățile inovatoare în care Instituțiile Financiare Partenere pot împrumuta prin GEFF pentru a răspunde fiecărei nevoi și pentru a sprijini achiziția produselor eficiente din punct de vedere energetic în sectorul comerțului cu amănuntul. Principalul avantaj al cardului de credit este ușurința, acesta promovând cu succes tehnologii ecologice și eficiente prin GEFF și printr-o experiență foarte simplă și rapidă pentru clienți.

Voucherele eMAG pentru această campanie au fost 50% cofinanțate de Facilitatea Globală de Mediu prin BERD.