enmk

GEFF во Северна Македонија

им помага на домаќинствата да инвестираат во високо ефикасни технологии со обезбедување на финансиски средства преку локални банки партнери во Програмата

Најнови вести и успешни приказни

 
Домаќинствата ќе блеснат во нов сјај со поддршка на ЕУ, Австрија, билатералните донатори и ЕБОР
ЕБОР ги презентира резултатите од својата програма за финансирање на енергетската ефикасност во Западен Балкан
ЕБОР, ЕУ и Австрија финансираат енергетска ефикасност во Северна Македонија